Bluesfest 2009.....

 

  
  

BLUES OG DEILIG MAT!

 

23. August 2009

Tusen takk, alle sammen, for en fantastisk morsom og trivelig gårsdag. Vi hadde det iallefall veldig fint og det frister til gjentakelse.

 

Skal prøve å få lagt ut litt bilder etterhvert. Hvis noen har bilder og videosnutter som dere ønsker å dele med oss, så blir vi veldig glade.

 

 

19. August 2009

Sommeren fortsetter:

 

18. August 2009

Ei trivelig dame unnskyldte seg med sein påmelding, og sier hun føler seg som en "sidrompa døl". He, he. Til henne vil vi bare si at det er greit, og at hun ikke er alene. Påmeldingene strømmer nå på, og vi tar imot de som vil komme, så lenge kokkene får riktig antell pers - iallefall torsdag....

 
Skal vi tro værmeldingen på storm.no, så ser det ut til å bli et fantastisk vær.
Vi gleder oss kjempemasse!
 
Mvh
Odd Knut og Trine
Mob. 97669284                

 

27. Juli 2009

Hei igjen!

I år ønsker vi å gjenta suksessen fra 2006: Levende musikk kombinert med en kulinarisk opplevelse!

 

Lørdag 22. august kommer Pappa-Svein Bluesband igjen for å spille i sagbruket på Skjærhaugen. Tore Lorentzen fra Mydland kommer med sin deilige grillbuffet. Lena Jinnegren vil også i år hjelpe til med å holde stemningen oppe. De som kan spille og synge, oppfordres til å ta med sitt instrument og spille en låt eller flere.

 

Dette er ingen åpen fest. Vi inviterer herved deg/dere, og du må gjerne invitere noen av dine venner til å komme. Bandet spiller ca mellom kl 2200 og 0200. Etargildet starter kl 1800 og bør være unnagjort innen 2200.

 

Denne kvelden blir nøyaktig så bra som vi gjør den til. Mat og levende musikk blir det nok av. Forøvrig anmodes dere om å ta med dere alt det dere tror dere trenger. Dette være seg glass, noe til å ha i glassene, campingstoler el. Husk klær etter vær, ev myggmiddel. Kaffe kan kokes på bålene rundt omkring, og vi har nydelig vann i brønnen. Annen drikke må dere sørge for selv.

 

Drikke og tørrmat for de som vil overnatte medbringes. Her finnes god plass for telt og campingvogner.

 

Vi ønsker tilbakemelding så fort som mulig, påmelding helst før 14. august. Prisen for denne kvelden inkl musikk og middag er kr 350 per pers.

Innbetaling på konto nr: 4750.21.91418 (tilgjengelig fom. 30. juli) er det samme som påmeldelse. Ps husk å få med navnet ditt.

 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle hjertelig velkommen til festen. Måtte det bli en uforglemmelig aften.

Hilsen Odd Knut og Trine.

 

17. Juli 2009

Tiden går fort, og det er bare i overkant en måned til begivenheten finner sted. Vi kommer snart til å sende ut en mail med mer opplysninger og påmeldingsfrist.

 

22. august gjentar vi suksessen fra 2006. 

Vi inviterer herved venner

og venners venner til et hyggelig treff.

 

Pappa Svein Bluesbandspiller opp i sagbruket

og Tore Lorentzen og gutan fra Mydland

kommer og tilbereder deilig mat til oss.

 

 

Husk å sette av kvelden!            

Vi gleder oss ;)

 

Mvh Odd Knut og Trine

 

 

 Se bilder fra 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår andre - litt mer fyldige hjemmeside

 

 

FilmCamp AS

5 km unna. Her er det muligheter å leie seg rom.

 

 

 

 

 

Norquest AS